Pienvälineet

PUUTTUVATKO VÄLINEET? EI HÄTÄÄ!

Tilaa tuotteita

Löydät kaupasta pienvälineet, pilateslaitteet ja muuta treenaamiseen liittyvää. Tuotteiden tilaus tapahtuu sähköpostilla info@pilatestapiola.fi.

Videokirjaston tallenteiden ostaminen tapahtuu suoraan verkkokaupasta.

Kysy tarjousta isommista eristä.

Spiral Stabilization -kuminauha

39 €

Spiral Stabilization harjoitteluun (Spiraalistabilaatio) suunniteltu kuminauha. Kaksi vastusvaihtoehtoa.

Korokealusta

38 €

Soveltuu monipuolisesti askellukseen levylle, polven alle tai haastamaan tasapainoa. Käytetään Spiral Stabilization harjoittelussa (Spiraalistabilaatio). Mitat 50 x 50 x 5,5cm

Spiral Stabilization – sauvapari

15 €

Spiral Stabilization harjoitteluun (Spiraalistabilaatio) suunnitellut sauvat. Kumitappi auttaa pysymään paikallaan. Soveltuu monipuolisesti harjoitusvälineeksi sekä tasapainon tueksi.

Kiilatyyny

33 € / 36 €

Selinmakuulla kiila auttaa rentouttamaan selän ja ohjaa rankaa keskiasentoon. Istuessa auttaa löytämään selkärangan ja pään pystylinjaan. 
Kiilaa voi käyttää esimerkiksi harjoitellessa, rentoutuessa tai työtuolissa.

Valmistettu ympäristöystävällisistä sellumuovista. 

5cm korkea 33x38x5cm 33e

8cm korkea 33x38x8cm 36e

Puolirulla

51 €

Tukevampi kuin koko rulla ja soveltuu näin myös aloittelijoille sekä kuntoutukseen. Voidaan hyödyntää monipuolisesti seisoma- sekä makuuasennossa ja joko litteä puoli ylös tai alas. Hyvä väline aktivoimaan keskivartaloa sekä selän ja hartiaseudun hahmottamiseen. Pituus 91,50cm.

Sininen pallo

28 €

Keskikokoinen pienistä pilatespalloistamme, n. 19cm. Pieni pallo antaa runsaasti mahdollisuuksia haastaa ja tukea kehoa eri liikkeissä. Se soveltuu avuksi lempeästi venyttämään ja avaamaan kehoa. Saat vahvistettua syviä, mutta myös pinnallisempia lihaksia.

Oranssi pallo

35 €

Isoin pienistä pilatespalloistamme. n. 28cm. Ison koonsa puolesta antaa reilummin tukea harjoitellessa ja taktiilia palautetta. Se soveltuu avuksi lempeästi venyttämään ja avaamaan kehoa. Saat vahvistettua syviä, mutta myös pinnallisempia lihaksia.

Pikkupallot pari

17 €

Soveltuvat erityisesti jalkaterän voima- ja liikkuvuusharjoitteluun sekä lempeään hierontaan. Voidaan käyttää myös esim käsiharjoittelussa.

Pähkinäpallo

39 €

Soveltuu monipuolisesti vahvistamaan syviä sekä pinnallisempia lihaksia ja rentouttamaan kehoa. Mukana pakkauksessa neulapumppu.

Ilmatyyny

42 €

Epävakaa alusta saa nivelet, lihakset ja aivot reagoimaan, jotta tasapaino pysyy yllä. Soveltuu harjoitteluun monipuolisesti seisoma, istuma, konttaus sekä makuuasennoissa. Työpäivän aikana istuessa ilmatyynyllä, aktivoit paremmin lihaksia ja ennaltaehkäiset siten selkävaivoja.

Piikki puolipallot, pari

39 €

Rentouta lihaksia ja paranna verenkierto piikikkäillä puolipalloilla. Erityisen hyvät jalkapohjien hierontaan ja apuna jalkaterän vaivojen/kipujen hoitoon. Tasapainoharjoittelussa vähemmän haastetta pyöreä puoli ylöspäin ja enemmän haastetta toisinpäin.

Painavat piikki puikulat

39 €

Rentouta lihaksia ja paranna verenkierto piikikkäillä puikulapalloilla. Voidaan käyttää jalkapohjien ja käsien hierontaan sekä apuna vaivojen/kipujen hoitoon. Pienen koon vuoksi soveltuu vyöhyketerapiapisteiden käsittelyyn.

Kuminauha

17 €

Kuminauhat sopivat moneen tarkoitukseen ja niillä on helppo lisätä vastusta harjoitteluun.