Tallennepaketit

Tallennepaketit

Tallennepaketit sisältävät useita videoita, joita voi katsoa milloin haluaa oman aikataulun mukaan. 

Jos osto tapahtuu 10x-kortilla tai ”All-you-can-Pilates”-passilla, tilaukset tehdään sähköpostilla info@pilatestapiola.fi , jolloin saa henkilökohtaisen aloituskoodin pakettiin. 

Saat videot käyttöösi heti ”Katso”-painikkeesta maksun jälkeen ja voit treenata juuri sinulle sopivana hetkenä. Osto suositellaan tehtävän samalla laitteella, selaimella ja sähköpostilla jota tulee jatkossakin käyttämään. Tarkemmat ohjeet videotallenteiden katsomiseen näet tästä.

Tuotteet näkyvät 48h ajan vapaasti, jonka jälkeen maksua pyydetään uudestaan. Siksi tuotteessa on ostettaessa kuponkikoodi, jonka avulla pääsee katsomaan tuotetta uudestaan ilman maksua. Ota koodi talteen jo ensimmäisen oston yhteydessä. Koodi on henkilökohtainen. Jos koodi katoaa, ole yhteydessä sähköpostilla info@pilatestapiola.fi.

 Mikäli sinua mietityttää harjoittelun sopivuus kohdallasi, voit varata yksityiskäynnin fysioterapeutille joko etänä tai paikan päällä. Lisätiedot info@pilatestapiola.fi. Harjoittelu omalla vastuulla.

Kuukausipaketti, Kaikki videot

35€/kk

Kuukausipaketti sisältää kaikki videot, jotka ovat vapaasti katsottavissa niin usein kuin itse haluat kuukauden ajan. 

Muista ottaa talteen kuponkikoodi tuotteesta oston jälkeen. Koodi löytyy selvästi merkittynä tuotteen kuvauksesta oston jälkeen, ja ohessa on myös ohjeet koodin käyttämiseen jatkossa. Ohjeiden alapuolelta löydät kaikki videotallenteet.